Karin Coacht

Ontdekkingsreiziger naar jouw talent

 

Karin Gradussen

 

Karin Coacht

Ontdekkingsreis

 

Het leven is als een ontdekkingsreis en jij bent de ontdekkingsreiziger. Je hebt misschien op enig moment wel een reisbestemming voor ogen, maar je weet niet of je die ook zult bereiken. Je verzamelt mensen en een schip, die je kunnen helpen je doel te bereiken.  

Je schip staat symbool voor jouw leven en loopbaan.  Het kan gehavend zijn, omdat het zware stormen heeft doorstaan, of het zit nog strak in de verf, omdat het de haven nooit heeft verlaten, uit angst de reis niet te overleven.

Ook kan het zijn dat je tijdens de tocht het stuur uit handen hebt gegeven. En gaande de weg, kun je ook je bestemming wel veranderen. Of is de reis er naartoe waardevoller... Een ding is zeker: je weet niet welke verrassingen het leven voor jou in petto heeft en welke ontdekkingen je zult doen. Dat maakt leven ook spannend.

Ik ben op deze reis jouw reisbegeleider en ik geef je een schatkaart waarmee je een schat kunt vinden: jouw kracht en talent, dat wat je plezier geeft in werk en leven. Met behulp van die schat ben je in staat de reis voort te zetten en nieuwe stappen te zetten in je loopbaan.

Aan het einde van jouw ontdekkingsreis ben jij in staat om met jouw talent keuzes te maken in loopbaan en leven en kun je met hervonden energie jouw vraagstukken aan. En daarmee kom je aan op de juiste bestemming.

noloc