Karin Coacht

Ontdekkingsreiziger naar jouw talent

 

Karin Gradussen

 

Karin Coacht

Talentenonderzoek

Het talentenonderzoek is een onderzoek wat zich richt op het ontdekken van jouw talenten en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Afhankelijk van de vraag, krijg je inzicht in je capaciteiten, persoonlijkheid en competenties. De rapportages ondersteunen je bij het maken van keuzes in persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvraagstukken.

Het talentenonderzoek bestaat uit een aantal stappen. De eerste stap is een gesprek om de vraagstelling helder te krijgen, indien gewenst samen met je werkgever. Daarna volgt de testafname en het bespreken van de resultaten. Dit neemt ongeveer een halve dag in beslag. Na ongeveer 2 weken volgt de rapportage van de resultaten, die we daarna samen eventueel bespreken met je werkgever. Loopbaanadvies en/of coaching kunnen vervolgtrajecten zijn op het talentenonderzoek.

 

Tarieven

Afhankelijk van de onderzoeksvraag variëert het tarief van € 600,- tot € 900,- excl. btw. Deze bedragen zijn richtinggevend, maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Talentenonderzoek is eventueel fiscaal aftrekbaar onder beroepskosten. Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die talentenonderzoek voor hun medewerkers vergoeden. Het kan de moeite waard zijn om dit te bespreken met je werkgever, zeker wanneer het talentenonderzoek arbeidsgerelateerd is.

noloc