Karin Coacht

Ontdekkingsreiziger naar jouw talent

 

Karin Gradussen

 

Karin Coacht

Coaching

Een coachingstraject bestaat uit gesprekken en opdrachten tussen de gesprekken afgewisseld met oefeningen en beeldende werkvormen. De werkvorm hangt af van je coachingsvraag en wat er bij jou past. Het resultaat is dat je met jouw herontdekte talent bewuster keuzes kunt maken in loopbaan en leven. Met nieuwe energie kun je jouw vraagstukken aan.

Een coachingstraject begint altijd met een kennismakingsgesprek. Daarin bekijken we waar het bij jou om draait en stellen we je coachingsvraag vast en je doel. Aan de hand daarvan maken we een schatting van het aantal benodigde sessies om je doel te bereiken. Dat kan varieren van gemiddeld vijf tot acht gesprekken. Elk coachingsgesprek duurt één à anderhalf uur.

Tarieven

Werkgevers
€ 100,- per uur excl. btw.

Particulieren
€ 90,- per uur incl. btw.

Coachingstrajecten zijn eventueel fiscaal aftrekbaar onder beroepskosten. Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die coaching voor hun medewerkers vergoeden. Het kan de moeite waard zijn om dit te bespreken met je werkgever, zeker wanneer de coachvraag arbeidsgerelateerd is. Indien je werkgever bereid is het coachingstraject te vergoeden, gelden er zakelijke tarieven.

noloc